O podjetju

Že 20 let... 1994. - 2014.

 

Nerimar d.o.o. Matulji je družinsko podjetje, ki deluje že od leta 1994.


Nerimar vozni park

Ukvarjamo se z odkupom, predelavo in distribucijo svežih rib, rakov in školjk iz Jadranskega morja ter distribucijo uvoženih zamrznjenih rib. Specializirali smo se predvsem za oskrbo restavracij in hotelov. V skoraj 20 letih delovanja smo si prizadevali vzdrževati kakovost naših storitev in jih stalno izboljševali, pri čemer smo upoštevali želje in zahteve strank, ki smo jih vedno postavili na prvo mesto. Na tak način smo širili tudi dobro mnenje o podjetju. Izdelke strankam dostavimo s 5 hladilnimi tovornimi vozili v roku 24 ur. Še posebej smo ponosni na obsežno ponudbo svežih rib in rakov iz Jadranskega morja in njihovo obdelavo ter pripravo in pakiranje globoko zamrznjenih rib, ki so na voljo v obdobju, ko je ulov rib manjši.


Naši prostori za pripravo, pakiranje in skladiščenje rib, rakov in školjk so v skladu s predpisi in vpisani v register odobrenih objektov s številko HR 2133 EU. Od leta 2007 pa delujemo tudi v skladu s pravili HACCP, sistemom samonadzora zdravstvene primernosti hrane (Hazard Analysis And Critical Control Points). Delovanje v skladu s sistemom nadzoruje hrvaški Urad za veterino in veterinarsko inšpekcijo. V našem podjetju ta sistem velja za skladiščenje, predelavo in prevoz naših izdelkov strankam.


Sedež in skladišče podjetja sta na naslovu Jušići 104 b, blizu Matuljev na Opatijski rivieri, le 7 km od morja, 20 km od mejnega prehoda Starod (s Slovenijo) in 12 km od mejnega prehoda Jelšane (s Slovenijo).

 

Zahvaljujemo se vam za obisk našega spletnega mesta.